Πρακτική Άσκηση και Εθελοντισμός μέσω AIESEC

Global Volunteer
Γίνε εθελοντής στο εξωτερικό, ενδυνάμωσε την κοινωνία, γνώρισε νέες κουλτούρες, συνέβαλε στην πραγματοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και κάνε το επόμενο βήμα στη ζωή σου ζώντας μια εμπειρία αλλαγής.
Το Global Volunteer είναι η διαπολιτισμική εμπειρία εθελοντικής κοινωνικής δράσης για νέους που θέλουν να αναπτύξουν τον εαυτό τους, βελτιώνοντας τον κόσμο.
Περισσότερα στο σύνδεσμο : http://aiesec.gr/students/globalvolunteer/

Global Talent
Κάνε το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη και ανταγωνιστική καριέρα, μέσω μιας έμμισθης, επαγγελματικής πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.
Το Global Talent δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε νέους που ξεκινάνε την καριέρα τους, να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε ένα διεθνές, δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον με αποτέλεσμα την ανάπτυξη σημαντικών hard skills και soft skills που θα τους βοηθήσει να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό προφίλ στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.
Περισσότερα στο σύνδεσμο : http://aiesec.gr/students/globaltalent/

Global Entrepreneur

Σε μια εποχή όπου η νεανική επιχειρηματικότητα αναπτύσσεται ραγδαία, κέρδισε επαγγελματική πρακτική εμπειρία σε start-ups του εξωτερικού και προετοιμάσου για να φτιάξεις την δικιά σου πετυχημένη start-up.
Το Global Entrepreneur δίνει την ευκαιρία σε τελειόφοιτους φοιτητές έως 30 ετών, να ζήσουν την πρώτη τους επαγγελματική εμπειρία μέσα σε ένα startup για 1,5 έως 3 μήνες.
Περισσότερα στο σύνδεσμο : http://aiesec.gr/students/globalentrepreneur/

Σχολιάστε