Λας Βέγκας: Δεν είναι Άνθρωποι, είμαι σίγουρος 100%! Μαρτυρία που ανατριχιάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 30ης Απριλίου, όσοι είχαν στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό σε πολλές δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, είδαν μια φωτεινή βολίδα να σχίζει τον ουρανό. Ένας αστυνομικός που εργαζόταν στο Λας Βέγκας κατέγραψε μέρος της πορείας που ακολούθησε η φωτεινή βολίδα με την υπηρεσιακή κάμερα της στολής του.

Σχεδόν την ίδια στιγμή, μια οικιακή κάμερα ασφαλείας στην περιοχή κατέγραψε έναν περίεργο θόρυβο που ακουστηκε σαν τρακάρισμα.

 

Ωστικό Κύμα και Ομίχλη γύρω από το Υποτιθέμενο UFO

Μάρτυρες του παράξενου αυτού γεγονότος ήταν ένας πατέρας με τουσ δύο γιούς του που εκείνη τη στιγμή δούλευαν στην αυλή τους πίσω από το σπίτι.

Όπως αναφέρουν είδαν ένα αντικείμενο που έπεφτε βγάζοντας σπίθες, ενώ την ώρα που κατέπεσε δημιουργήθηκε ωστικό κύμα.

Γύρω από το πεσμένο ΑΤΙΑ είχε δημιουργηθεί ένα πέπλο ομίχλης.

Τα Αγνώστου Ταυτότητος Όντα – Περιγραφή

Ο μάρτυρας (μέλος της παραπάνω οικογένειας) που ανήσυχος τηλεφώνησε στην αστυνομία περιέγραψε (αν και δεν δίνει ακριβή αριθμό) πράσινου – γκρι χρώματος όντα με ύψος 2,5 έως 3 μέτρα με μεγάλα μάτια και μεγάλο στόμα.

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά “100 τοις εκατό δεν είναι άνθρωποι”.

Στην αυλή – μάντρα υπάρχουν και κυκλικά ίχνη από το υποτιθέμενο UFO όπως λέει ο μάρτυρας.

Πηγή: 8newsnow.com

Αρχές και τύπος φαίνεται να είναι επιφυλακτικοί με τέτοιου είδους γεγονότα καθώς η δίψα για like και η δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ικανοί παράγοντες για να δημιουργήσουν τέτοιες ιστορίες.

Το σίγουρο γεγονός είναι της πτώσης κάποιου αντικειμένου πιθανότατα μετεωρίτη το οποίο όμως υπάρχει η πιθανότητα να εξαϋλώθηκε στην ατμόσφαιρα και να μην κατόρθωσε καν να φτάσει στο έδαφος.

Τα ίχνη στην αυλή – μάντρα κάλλιστα μπορεί να έχουν γίνει από τα οχήματα που είναι παρκαρισμένα.